Menu Zavřeno

Blog

Ekl opouští Domažlice!

Prvoligové družstvo přichází o velkého tahouna týmu!

Šimon Ekl svou spolupráci s našim oddílem započal už v roce 2013, kdy do oddílu přestoupil z AC Falconu Rokycany. Už v té době to byl velký hecíř a člověk, který hrdě nosil domažlický dres! Postupem času se z něj stal tahoun dospělého družstva a velkým dílem přispěl k posledním velkým úspěchům, kdy se mužstvo dostalo třikrát za sebou až do baráže o extraligu! Taktéž se výrazně zapsal do historie našeho oddílu! V dlouhodobých tabulkách mu právem patří 4. místo na 800m a 9. místo na 1000 m.

Sice rodák z Plískova, ale v srdci má domažlickou krev…

Pár slov od Šimona na rozloučenou: „Chtěl bych moc Domažlicím poděkovat, protože mi dali šanci v I.lize, kde jsem se mohl vyzávodit! A hlavně jsem zde poznal úžasnou partu a spoustu kamarádů, se kterými jsme to na lize dokázali pořádně rozjet. Byl jsem tady strašně spokojenej a pro přestup jsem se rozhodl čistě kvůli rychlejším závodům v extra, jinak by k tomu nebyl důvod. Doufám, že Domažky budou i tak hrát v I. Lize prim, že tu baráž minimálně uhájí a že hlavně budou nejlepší na tribuně!“

 

Oddíl AC děkuje Šimonovi za krásné roky, kdy hrdě reprezentoval naše barvy a přejeme mu mnoho úspěchů do dalších sezón v novém dresu. 

 

Foto: Šimon Ekl