Menu Zavřeno

Blog

Froněk čtvrtý na MČR v hale!

O víkendu proběhlo Mistrovství České republiky mládeže v Ostravě. V kategorii juniorů se představil běžec Jan Pergler. Mezi dorostenci pak výškaři Pavel Froněk a Jan Kocián.

Sobotní večer patřil běžcům na 3000 metrů. Honza se nezalekl velmi nabitého startovního pole a ukázal svoji formu! Svůj osobní rekord v hale si vylepšil o neskutečných 33 sekund! Za výkon 9:02,15 min si připisuje 6. místo! 

Froněk a Kocián se představili v neděli dopoledne. I startovní pole výškařů bylo velmi nabité vybornými závodníky, včetně medailistů z předchozích šampionátů. Jan Kocián si dokázal vylepšit halový osobní rekord na 177 cm! Tímto výkonem si připsal výborné 8. místo!
Pavel se dostal o několik výšek dál, až na 186 cm. Na této výšce zbyla už jen čtyřka kandidátů na zisk cenných kovů. Bohužel výška 188 cm byla pro Pavla na tomto šampionátu nad jeho síly. Nakonec výkonem 186 cm bral 4. místo. Pavel jistě není zklamaný z tohoto umístění, neboť to je jeho první MČR mezi dorostenci, kde ukázal, že se neztratí ani mezi staršími soupeři.

Všem gratulujeme a děkujeme za velmi úspěšné vystoupení na Mistrovství České republiky! Tři závodníci = tři výkony v TOP 8!

 

Kompletní výsledky zde: https://online.atletika.cz/vysledky/46819/0/2?fbclid=IwAR0hl2bjyuWWFovoBkl0S3wY-rbTrhGjiEC2xok5Qwfbe28PRbvtJAXgY64