Menu Zavřeno

Blog

MČR žactva: Simča Kuboušková pátá ve vrhu koulí

O prvním březnovém víkendu proběhlo halové mistrovství České republiky žactva. Do Ostravy se sjeli všichni nejlepší žáci a žákyně ze 107 klubů.

Naše barvy nejvíce zviditelnila koulařka SIMONA KUBOUŠKOVÁ, která prokázala srdce závodnice a vždy v závěrečném pokusu kvalifikace i finále se zlepšila až na konečných 11,10m, což stačilo na konečné 5. místo.

Další výsledky pohledem šéfa Sps MArtina Pivoňky:  

V sobotu jsme mohli vidět domažlický dres na trati 1500m žáků. Do boje je vydal Honza Švígler, který se toho nezalekl a se ctí a bojovností hájil naše barvy! Jeho velké odhodlání mu vyneslo krásné 11. místo. Nutno podotknout, že Honzík patřil k těm mladším na startu, takže se máme na co těšit v dalším roce.

Pavel Froněk sbíral velmi cenné zkušenosti ve skoku vysokém, které jistě v příštích startech a hlavně v příští sezoně využije! Za výkon 164 cm bral 15. místo.

Štafety ve složení: Anna Rašková – Aneta Šleisová – Naty Mildnerová – Stela Provalilová a Pavel Froněk – Jan Švígler – Dominik Kratochvíl – Jakub Petráš, předvedly velice bojovný výkon a vylepšily své výkony z našich krajských přeborů. Bohužel výkon hochu byl hrubě ovlivněn dvojí chybou úsekové rozhodčí.. I to ke sportu patří…

Všem zúčastněním děkujeme za vzornou reprezentaci našeho klubu! Nyní všechny čeká chvilka klidu a jarní příprava! Pro některé i Mistrovství České republiky v přespolním běhu v Mladé Boleslavi.