Menu Zavřeno

Blog

Veřejné závody v Praze za naší účasti

V pátek 11.1.se na Strahově konaly první veřejné závody, kterých se zúčastnila i skupinka našich atletů. Pro některé jedince to byl vstup do sezóny 2019, pro některé návrat po x letech či zraněních.

 

Lukáš Krýsl zřejmě našel vytoužený klíč k úspěchu! Pomodlit se a běžet. 10 kol (2000 m) odběhl v čase 5:57,02 min, což není vůbec špatné!!

Jakub Karlach se zřejmě nemodlí, neboť jeho přání překovat 2 roky starý klubový rekord na 600 m jen o kousek nevyšel! 16 setin.. o tolik uhájil Jirka Gregys svůj klubový primát! Kuba doběhl v čase 1:21,63 min a ukazuje, že se dostává do slušný formy! Kuba si ještě potom střihnul rychlou 300m (36,44s).

Na 300 m se nám po ročním vleklém zranění představil Jan Peták. Honza byl hladový, ale až moc! První 200 „překopl“ a pak lehce tuhnul.. ale čas 36,66 s není vůbec špatný, všichni víme, že příští týden to bude už jiná třída!

Další navrátilec na atletické kolbiště je Štěpán Rottenborn. Ten si na pár let odskočil pinkat míč přes síť a nyní se zas rozhodl věnovat svůj čas atletice. Na úvod svého restartu kariéry si střihnul „noční“ 150 m v čase 17,83 s.

Honzík Suchý nám předvedl, že i bez pravidelného tréninku lze něco skočit do výšky, ale my bychom chtěli mnohem více! Na úvod 180 cm. Honza disponuje slušným odrazem, jen technika občas neposlouchá… 🙂

Trio sprinterek: Čapská – Haasová – Pivoňková si na úvod odběhly 150 m. Bohužel jejich start se během večera 3x změnil, takže většinu energie věnovaly spíše do neustálého rozcvičení… Nejrychlejší z děvčat byla Kateřina Čapská časem 20,68s.

 

autor Martin Pivoňka