Menu Zavřeno

Blog

MČR v přespolním běhu 2018 – závodíme i spolupořádáme

Již za 4 dny se uskuteční Mistrovství České republiky v přespolním běhu!

V domažlickém dresu by se měla ukázat hned 6-tice závodníků a jeden člen dokonce v krajském!https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6c/1/16/1f4aa.png“);“>?
V kategorii juniorů se představí Lukáš Krýsl, který si odběhne 3 dlouhé okruhy = 6km. 
Zbylých 5 statečných se představí v kategorii Mílaři (4km), kde mohou startovat i junioři, čehož využili Jakub Karlach a Martin Šilhavý, dále to je trojice mužů Šimon Ekl (černý kůňhttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t1/1/16/1f40e.png“);“>?), Jirka Gregor a David Špindler.

V krajském dresu, v kategorii mladší žactvo, se objeví náš další domažlický závodník Honzík Švígler, který spolu s dalšími třemi závodníky z našeho kraje, svedou souboj s ostatními krajskými štafetami na trati (4x 1km).

Další členové domažlického klubu se představí mimo trať v různých funkcích, ač v roli nejvyšší – ředitele závodů, tak v kancelářích, při slavnostním vyhlášení nebo již u samotné přípravě tohoto závodů v našem kraji.

Závodníkům držíme palcehttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t5f/1/16/270a.png“);“>✊ ať se v našich barvách rvou jako lvi!https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6c/1/16/1f499.png“);“>? A ostatním členům podílející se na této akci, ať vše dopadne dle plánu a bez vážných komplikací!

autor Martin Pivoňka