Menu Zavřeno

Blog

Ohlédnutí za jarním vystoupením našeho prvoligového týmu

Naši ligoví borci mají za sebou první tři kola první ligy a opět to reálně vypadá, že atakují barážové pozice ve své ligové skupině. 

3. kolo první ligy bylo na programu v dalekém Pacově a tak se tým vydal trošku stmelit a utužit kolektiv již o den dříve s přespáním v Táboře. To, že to pomohlo dobrému výsledků nasvědčuje, že to byla správná volba. Chlapci i přes chyby v předávkách štafet a opětovné absence několika opor nakonec udolali druhé místo a vykročili k další možné barážové účasti. 

Tabulka pro třech kolech tedy vypadá následovně:

Vede extraligové Kladno, které má nucené roky prvoligové roky, snad to již tento rok vyjde a pro příště bude liga vyrovnanější a týmy se budou moci porvat i o první místo.

 

Náš tým je druhý o dva pomocné body před největšími konkurenty Spartou Praha a Spartakem Praha. Při vyrovnanosti bodů. Bude důležité se přes léto neopalovat, ale připravit se na závěr srpna, kde je na pořadu poslední ligové kolo. 

Další konkuranti již ztrácejí a jsou seřazeni v pořadí: České Budějovice, Pacov, Stará Boleslav a Klatovy. 

 

Výkony jednotlivců, bohužel se tým ještě nesešel v plné sestavě, stále někdo vynou zranění nebo povinnsotí vypadl.

A tak na kontě má nejvíce bodů mládežnický reprezent Jakub Karlach.

Daří se i hostujícím klukům Václav Luhan nastartoval sezónu výborně, bohužel se zranil a na třetí kolo potom chyběl. Třetím nejlépe bodujícím je potom Josef Vojta. 

Pomalu se rozjíždí i chebský rychlík Matěj Nádhera a David Rychter. 

Již tradiční oporou je i Renda Hamberger, který si drží stabilní výkonnost, ale bodově upozaděn kladenskými borci. 

 

Léto je v plném proudu, přesto je pomalu čas se zase vrátit na stadion a začít s přípravou, před ligou nás čeká ještě populární domácí mítink Chodská 1500, kde se sejde opět kvalitní konkurence a potom poslední víkend liga ve Staré Boleslavi.