Menu Zavřeno

Blog

Napsáno v DD: Domažličtí atleti testovali formu ve Vídni

Vídeň – Poslední prověrkou před blížícími se republikovými šampionáty byl pro atlety oddílu AC Domažlice mítink ASVÖ Vienna Indoor Gala.
Zdroj: https://domazlicky.denik.cz/ostatni_region/domazlicti-atleti-testovali-formu-ve-vidni-20180216.html

V hlavním městě Rakouska se při atletickém klání představilo šest svěřenců Petra Konopa. Trojice z nich pak hájila barvy domažlického oddíluMezi čtvrtkaři se ukázal Jan Peták, který ve třetím rozběhu bral druhé místa dva okruhy zvládl v čase 50,74s.

V závodě mužů na 800 metrů se ve druhém rozběhu představil Jiří Gregor. Ten v těsném finiši doběhl na čtvrtém místě a zaznamenal výkon 1:54,89. Tímto výkonem zaostal za halovým osobním maximem o pouhých 16 setin. Ve třetím rozběhu se ukázal i junior Jakub Karlach, který během halové sezóny hostuje za TJ Sokol SG Plzeň Petřín. I on atakoval hodnotu halového maxima, ale nakonec za ním zaostal o sedm desetin sekundy. Ve třetím rozběhu obsadil druhé místo.

Mezi mílaři si kvalitním výkonem doběhl pro osobní rekord junior Lukáš Krýsl, který v druhém běhu na 1500 metrů časem 4:14,84 obsadil sedmé místo.

Závod Domažlickým posloužil jako poslední test formy před republikovými šampionáty. O tomto víkendu se v pražské Stromovce na MČR dospělých představí Gregor, o týden později na mládežnickém šampionátu v Ostravě zabojují o co nejlepší výsledek Krýsl s Karlachem.

autor Ondřej Váchal


autor Ondřej Váchal
Zdroj: https://domazlicky.denik.cz/ostatni_region/domazlicti-atleti-testovali-formu-ve-vidni-20180216.html