Menu Zavřeno

Blog

Mladší žaci reprezentovali na Mezikrajském utkání

Hned čtveřice naších závodníků se dostala do nominace na Mezikrajské utkání mladšího žactva, které proběhlo na svátek svatého Václava ve středočeské Vlašimi.

Sprinter Jan Sladký propokazoval i na této úrovni, že se řadí mezi nejrychleší mladší žáky v České republice.I když vátr výkonům moc nepřál, dostal se Honza na 60m dvakrát pod 8 vteřin – 7,93 ve finále a 7,91s v rozběhu. Celkově z toho bylo druhé místo. I 150m z toho bylo druhé místo opět v protivětru za 19,03s, čímž si Honza vytvořil nový osobní rekord. Náš sprinter se představil ještě ve štafetě na 4x60m, kde jako finišmen dovedl štafetu na 4x60m k vítězství za 30,81s, což je jeden z nejlepších výkonů v historii našeho kraje.

Další mladší žáci se představili ve výšce. Pavel Froněk se zlepšoval každým závodem a jako prvoroční mladší žák se dostal již na 145 cm. Tento výkon potvrdil i ve Vlašimi a skončil na 6. místě. Kuba Petráš měl o jednu výšku horší zápis a obsadil 8. místo za 140 cm. Chlapci se objevili i v B štafetě na 8x200m, kde dosáhli výkonu 3:56,84.

Jediná naše dívčí zástupkyně se představila v kouli. Simča Kuboušková přehodila desetimetrovou hranici o 15 cm a obsadila 7. místo.

VÝSLEDKY

FOTOGALERIE JÍŘÍHO KUBEŠE