Menu Zavřeno

Blog

Úspěšná výprava na MČR do 22 let: Bronz pro štafetu

O prvním zářijovém víkendu proběhlo v Praze MČR do 22 let. Náš klub posbíral FINÁLOVÁ UMÍSTĚNÍ v individuálních startech a skvělou medaili na závěr, kdy bral bronz ve štafetě na 4X400m.

 Jan Peták pokračuje v letošním náročném programu. PO ME juniorů a krátkém odpočinku se opět pustil do atletických bojů. Na dvaadvacítkách se mu podařilo postoupit do finále na 400m, kde obsadil nepopulární bramborovou pozici, když od bronzu jen dělila pouhá desetina sekundy. Finálový čas měl hodnotu 49,36s. (V rozběhu zaznamenal o ještě o desetinu lepší výkon).

Šimon Ekl se představil na 800m. Ve velmi rychlém sobotním rozběhu zaběhl třetí nejlepší čas 1:55,86.  V neděli se běželo o poznání pomaleji a na závěrečný finiš. Šimon z tohoto závodu nakonec vytěžil 5. místo časem 2:02,38.

 Martin Šilhavý se představil též na distanci 800m. Časem 1:58, 26 obsadil čtvrtou nepostupovou příčku v rozběhu. Celkově si zapsal 14. místo.

Chuť si Honza společně se Šimonem spravili ve štafetě na 4x400m, kdy vybojovali bronzovou medaili ve velmi dobré výkonu 3:19,33. K medailovému úspěchu ještě pomohli Kuba Karlach a Venca Váchal

 KOMPLETNÍ VÝSLEDKY

FOTOGRAFIE BRONZOVÉ ŠTAFETY NA KLUBOVÉM  FACEBOOKU