Menu Zavřeno

Blog

Baráž o Extraligu opět o něco blíž: Série druhých míst pokračuje

Na Kladně se tentokrát sešla prvoligová družstva, aby změřila sílu ve 3. kole I. ligy skupiny A. Domácí plně využili svého prostředí a fakticky si zajistili opět boj o extraligu. Náš celek nezaostal za předešlými výsledky (dokonce toto kolo bylo bodově nejúspěšnější se ziskem 181,5b.) a po druhém místě je krůček od baráže o extraligu. 

Vedoucímu týmu Petrovi Konopovi chyběla na staru prázdnin ve třetím kole jedna z opor Jirka Gregor, ale přesto 21 členný tým nebyl ani v tomto kole svými vyrovnanými výkony na druhém místě ohrožen. V kole se dařilo půlkařům, dobré byly čtvrtky i sprinty, o čemž svědčí bodový zisk jednotlivých závodníků: Sprinteři Matěj Nádhera – 21,75b a Jan Valášek – 19,25b, skokan Jan Tauer – 16,25b. 8 bodů vydoloval na dráze Tomáš Plojhar v běhu na 10 km. Tradičně pomohli opory vrhů Renda Hamberger a Venca Carda. Štafety nebyly tentokrát tak úspěšné, jelikož Honza Peták se připravuje na MU juniorů, kterého čeká ve čtvrtek a chyběl již i zmíněný tradičně  ve štafetě běhající Jirka Gregor.  

Příští a posledn kolo v základní části se uskuteční 27.8. v Praze na Slávii. Všichni doufají, že přes prázdniny se dobře potrénuje a podzimní vystoupení budou rovněž stejně úspěšná jako jarní část. 

VÝSLEDKY Z KLADNA

TABULKA PO 3 KOLECH BUDE DOPLNĚNA PO VYDÁNÍ ZPRAVODAJE ŘP.