Menu Zavřeno

Blog

Honza Peták bronzový na juniorské čtvrtce

Víkendová klání patřila MČR juniorů a dorostu tzv. Gigantu, který se poprvé uskutečnil v nové ostravské Areně. 

Náš klub vyslal do Ostravy tří zástupce. Zdařilé vystoupení má za sebou junior Honza Peták, který figuroval před šampionátem jako jeden z kandidátů na možný medailový úspěch. 

Honza tyto prognózy naplnil do puntíku. Nejprve vyhrál sobotní rozběh, čímž získla velice výhodnou 5 dráhu do nedělního finále. Tam do poslední chvíle bojoval o stříbrnou příčku. Nakonec z toho je bronz v novém osobním rekordu 49,36s. Gratulujeme.

Na j3000m se představil věkěm také junior Tomáš Plojhar. Tomáš šel do závodu s velice slibným časem z halového oblastní mistrovství. V závodě však za svým osobním rekordem zaostal a nakonec z toho byla desátá příčka.

Svého zástupce na mistrovství měli i vrhači. Adam Kamír se představil v dorostenecké kouli. Za výkon 14,03m nakonec obsadil 12. místo, přičemž od užšího finále jej dělilo pouhých 29 cm.

Halová sezóna se přehoupla do své druhé poloviny. V příštím týdnu nás čeká šampionát dospělých a o týden později ještě šampionát žactva. Halovou sezonu uzavřou závody přípravek, které jsou plánované na polovinu března. Mistrovství bude hostit hala ve Stromovce, přípravky se potom utkají v hale na Strahově. O naší účasti budeme informovat. 

 VÝSLEDKY Z MČR 

INFO NA TAKÉ NA FACEBOOKU

Naši závodníci se o víkendu objevili ještě na Veřejkách v Praze. Jejich výkony naleznete ZDE