Menu Zavřeno

Blog

Adam Kamír oblékl národní dres

Po delší době se objevil mužský reprezentant  z našeho klubu v kategorii do 15 let, který oblékl reprezetační dres. Kladivář ADAM KAMÍR se zúčastnil reprezentačního Pětiutkání v kategorii U15.

 Adam si v Břeclavi, kde se reprezentační akce konala vylepšil osobní rekord na 55, 63m a obsadil 6. místo, za což bral pro družstvo 5 bodů. 

Hodnocení Jany Ledviny: „Na základě dobrých výkonů v letní sezóně  byl Adam Kamír z Kolovče, člen AC Domažlice, nominován do reprezentačního výběru žáků pro mezistátní utkání v lehké atletice mezi týmy ČR, Slovenska, Maďarska, Slovinska a Chorvatska. Letošní ročník se uskutečnil 26. září v Břeclavi. Adam nastoupil v silné konkurenci deseti kladivářů. Osobním rekordem 55,63m obsadil 6. místo, což byl přínos 5 bodů do celkové klasifikace družstev. Družstvo chlapců v tomto utkání zvítězilo. Adam byl se svým prvním reprezentačním vystoupením spokojen. Dvoudenní utkání bylo i příležitostí k navázání nových sportovních přátelství. Pro Adama je reprezentační start i velkou motivací do přípravy na příští sezónu, která bude velmi náročná. Adam si stanovil vysoké cíle, chce splnit  kvalifikační limit pro mistrovství Evropy sedmnáctiletých. Adam začal v září studovat na obchodní akademii a tak musí sportovní přípravu skloubit se studiem. Věřme, že ve svém úsilí vytrvá a bude mít v budoucnu řadu sportovních úspěchů.“

VÝSLEKY z Břeclavi přinášíme ZDE