Menu Zavřeno

Blog

Hodnocení první ligy

Vedoucí družstva mužů Petr Konop napsal  několik slov jako zhodnocení uplynulé ligové sezóny.

Přečíst si jej můžete níže:

Z P R A V O D A J     I.liga  muži  2015   –  závěrečný

Vážení pánové po skončení letošního ročníku ligových soutěží si dovolím několik hodnotících slov k jejímu průběhu ,tedy k průběhu naší skupiny I.ligy mužů.

Předně, letos nebyla tak  napjatá atmosfera,protože startovalo pouze 7 týmů z čehož sestupuje jeden a tím byl již od začátku slabý celek K.Varů,který první ligu jaksi zkusil… Ve srovnání s loňským ročníkem byla mnohem kvalitnější kázeň v účasti na jednotlivých závodech,ani jedno kolo nebylo početní propadák /19-19-20-17/. Jak vidno ,nejhorší bylo poslední ,čtvrté kolo,které poznamenala řada zranění,ale především prázdninové volno.

 Na soupisce jsem měl 32 jmen,někteří závodníci nenastoupili ani v jednom kole /Psůtka,Jaša,Plojhar/,u šesti jmen bylo velké H tzn závodník hostující. Jednalo se především o borce ze Slávie Praha,kteří byli jako tradičně výborní. Poněkud za očekáváním zůstal Robert Kučera,jemuž zdravotní stav nedovolil odvést pro tým to co by si asi i sám představoval. Podobně na tom by i Šimon Ekl. Nejvíce bodujícím závodníkem je Jan Tauer,který ve svých startech ve výšce,dálce a štafetách nasbíral 68 bodů. Nejúspěšnější disciplinou je půlka/Čiviš,Pivoňka,Gregor/ a za ní v těsném závěsu výška/Klukan,Antoš,Tauer/ . Nikdy jsme nebodovali v kouli a disku. Jen litovat neúčasti Hambergra,který letos marně tlačil Sušici z posledního místa ve 2.lize… Také to marně zkusili.

Mám – li se ještě  vrátit k poslednímu kolu,tak primát patří Pepovi Šimsovi za jeho dvojnásobné vítězství a skvěle odběhnutou vítěznou štafetu 4x400m. Výborný byl i hostující Pavel Černý. Družstvo je ale tvořeno nejen vítězi,ale i těmi,kteří přiložili všechny své momentální schopnosti a možnosti a přispěli k velmi důstojnému vystoupení našeho družstva v prvoligové soutěži 2015.  Za to vám patří dík.

V další příloze zasílám Zpravodaj ŘP pana Kubici k plzeňském kolu a dobře si přečtěte poznámku k vystoupení hlasatele se kterou se plně ztotožňuji a také tam máte ke kontrole bodové zisky i s odpovídajícími penězi .

Co se tohoto týká,napište mi čísla účtu a já zajistím odeslání přes naši paní účetní, v hotovosti nic vyplácet nebudu.

Přeji úspěšný zbytek letošní sezony a společně přemýšlejme jak a co udělat,aby nás atletika stále bavila a přinášela radost…!

Petr Konop  ved. družstva

Bodová statistika týmu ZDE