Menu Zavřeno

Blog

Muži zakončili účinkování v I. lize třetím místem

Naši muži zajížděli v posledním čtvrtém kole ligové soutěže premiérově do Plzně na nový skvrňanský stadion. I přes absenci několika závodníků ve startovním poli nasbírali 169 bodů a obsadili třetí místo. Na vítěze ztratil náš tým pouhých 17 bodů.

Hodnocení kola provedl jeho vedoucí Petr Konop:

V posledním kole celkem o nic nešlo, protože sestupový osud se naplnil pro K.Vary, ale přesto někteří závodníci přistoupili ke čtvrtému kolu zodpovědně a celoprázdninovou přípravu zúročili v kvalitních výkonech. Naprostým lídrem kola byl Pepa Šimsa, který vyhrál běh na 800m, kdy měl původně dělat jen vodiče,rázným závěrem pro sebe rozhodl pomaly běh na 1500m a ještě jako finišman štafety na 4x400m si počkal na poslední rovinku a přefinišoval reprezentanta Vojtu Šulce ze Sp Pha 4. Výborně si počínal i Pavel Černý na 400 př. a výškaři, když oba jak Antoš,tak i Klukan těsně atakovali 201 cm . Naprosto stejným zápisem vybojovali zaslouženě oba první místo. Jen litovat můžeme poměrně vysoké absence některých opor jako Houdek, Olič, Carda, Šleis, Ledvina, Jaša, kteří by jistě vynesli svůj tým k ještě mnohem kvalitnějšímu umístění.  

Výsledky kola ZDE

V konečném pořadí dle průběžných propočtů obsadili naši chlapci 4. místo, když nasbírali stejně hlavních bodů jako Spartak Praha 4, ale na pomocné body svého soupeře předčili. Finální umístění ještě ale musí svým Zpravodajem potvrdit ŕídící soutěže Jaroslav Kubica.