Menu Zavřeno

Blog

Adam Kamír vyválčil v kladivu žákovský bronz

Celkem tři zástupci našeho oddílu startovali o minulém víkendu na MČR žactva v Plzni. Do Plzně se žákovské mistrovství vrátilo po 28 letrech a pořadatelé si dali záležet, aby nový stadion se zhostil MČR v plné parádě. Navíc to byla pro ně taková zatěžkávající zkoužka před blížícím se šampionátem dospělých, který budou Škodováci hostit napřesrok.

 Tři borci z našeho oddílu se v nabité konkurenci vůbec neztratili. Velice překvapil výkon našeho mladého kladiváře Adama Kamíra, který si hodem 45,72m zajitil bronzovou medaili. Adam se toho ,,v mokrém závodě“ vůbec nebál a při premiérovém vítězství se pral o nejlepší místa. Po čtvrtém pokusu by dokonce bral stříbro, ale zlepšení jedno z borců ho odsoudilo na třetí pozici. I tak je to úspěch pro naši žákovskou atletiku, která po dlouhé době zaznamenala žákovský medailový úspěch.

Mile překvapila i Vlaďka Cimbolincová, když se prokousala z nedělních rozběhů na 150m do finále výkonem 19,72s ze sedmého místa. Ve finále ještě jednu pozici vylepšila a za čas 19,61s brala šesté místo.

Z rozběhů na 300m již dál nepostoupil Luboš Mastný, který ve druhém běhu výkonem 39,85s obsadil sedmou pozici.

Mladým atletům přejme další úspěchy a ať u tohoto krásného sportu vydrží i do dalších let.

Výsledky z MČR v odkazu ZDE

FOTOGALERIE z předávacího ceremoniálu na Facebooku ZDE